Lounge chairs om lekker languit te gaan

De lounge chair en ottoman zijn al jaren het ideale duo voor al wie van relaxen houdt. Want geef toe, dat doe je best met je benen in de lucht. Hieronder enkele Mid-Century modern klassiekers maar ook onbekendere parels zoals de Lounge Chair + Ottoman van Grant Featherston. Als je er ooit één te koop ziet laat het me dan zeker weten want hij staat bovenaan m'n wishlist.

Woonblog midcentury ottoman

1. Orange Slice Chair + Ottoman, Pierre Paulin / 2. Armchair + Ottoman, Jens Risom / 3. Contour Lounge Chair + Ottoman, Grant Featherston / 4.Womb Chair + Ottoman, Eero Saarinen / 5. Barcelona Chair + Ottoman, Mies van der Rohe / 6. Papa Bear Chair + Ottoman, Hans Wegner / 7. Coconut Chair + Ottoman, George Nelson / 8. Lounge Chair + Ottoman, Charles and Ray Eames