Schatten op zolder

Deze zomer kochten we een appartement in Antwerpen waaraan de afgelopen maanden flink wat opknapwerk is gebeurd. Momenteel is alles zo goed als af behalve de badkamer. Op zich is die perfect in orde, enkel wat afgeleefd. Maar wat me vooral stoort is dat hij enkele jaren terug veel te modern gerenoveerd werd in vergelijking met de jaren '20 stijl van de rest van het appartement.

Wanneer en hoe we hem onder handen gaan nemen is nog niet beslist. Maar wat ik wel al doe is iedereen erover vertellen. Want zo krijg je verschrikkelijk veel goede info en tips. Of zoals afgelopen weekend deze prachtige koperen mengkraan die bij Britt's papa op zolder lag. Gemaakt in Frankrijk in dezelfde periode waarin ons appartement is gebouwd. Perfect dus! 

Woonblog kraan vintage retro badkamer 02

Woonblog kraan vintage retro badkamer 01