Behangpapier met een grafisch kantje

Vandaag ontdekte ik twee mooie behangontwerpen geïllustreerd door grafisch designers die naast hun grafisch werk een eigen interieurlijn hebben opgericht. Iets wat ik alleen maar kan toejuichen. Het eerste behang genaamd Logpile Wallpaper is ontworpen door Virginia Armstrong uit Londen die haar werk verkoopt onder de naam Roddy en Ginger. Hier vind je haar webshop, en hier haar Etsy winkel.

Woonblog-roddy-ginger-wallpaper-behang-01

Woonblog-roddy-ginger-wallpaper-behang-02

Woonblog-roddy-ginger-wallpaper-behang-03

Het tweede ontwerp, Origami Wallpaper, is gemaakt door grafisch designers duo Ingvi en Tinna uit Berlijn die hun ontwerpen verkopen onder de naam Dottir en Sonur. Wil je enkel een klein stukje muur in origami, dan kan je het ontwerp ook als poster kopen.

Woonblog-dottir-sonur-wallpaper-behang-01

Woonblog-dottir-sonur-wallpaper-behang-02

Woonblog-dottir-sonur-wallpaper-behang-03