Maak van je terras een tuin

Tijdens de zomer van vorig jaar zijn we verhuisd naar het centrum van Antwerpen en hebben we een terras van 40m² moeten inruilen voor een balkon van 3m². Klein, heel klein, maar net genoeg plaats om er toch ‘iets’ op te doen. Met de lente die op komst is ben ik alvast beginnen pinnen op zoek naar inspiratie. Hier enkele foto’s die ik deze week vond waarin slimme ideetjes zitten om van een kleine oppervlakte toch iets leuks te maken. 

Woonbog balkon terras groen 01

Woonbog balkon terras groen 02

Woonbog balkon terras groen 03

Woonbog balkon terras groen 04

Woonbog balkon terras groen 05

Woonbog balkon terras groen 06

Woonbog balkon terras groen 08

Woonbog balkon terras groen 09

Woonbog balkon terras groen 10

Woonbog balkon terras groen 11

Woonbog balkon terras groen 12

Foto's via Pinterest.