Bordjes op je muur

Wil je jouw muur opfleuren met leuke kleurtinten, dan moet je zeker eens kijken naar de bordjes van Talloor. Uit een collectie van enkele honderden vintage borden stelt Hanne, de designer achter Talloor, mooie en originele muurcomposities samen die je kant en klaar kan kopen. Wie er eentje wil zal snel moeten zijn want vandaag stelt Talloor slechts acht composities voor, en eentje ervan heb ik al gereserveerd πŸ™‚

Woonblog talloor 03

Woonblog talloor 04

Woonblog talloor 01

Woonblog talloor 02

Woonblog talloor 05

Woonblog talloor 06

Woonblog talloor 07

Woonblog talloor 08

Woonblog talloor 12

Woonblog talloor 11

Woonblog talloor 09

Woonblog talloor 10

Woonblog talloor 14

Woonblog talloor 15

Woonblog talloor 19

Woonblog talloor 17

Woonblog talloor 18

Fotografie Talloor.com