Binnenkijken in een mooi minimalistisch appartement in Stockholm

Wie prachtig gestylede hedendaagse interieurs wil zien met een Scandinavische toets moet zeker eens doorheen de website van Fantastic Frank gaan. Deze makelaar uit Stockholm weet als geen ander hoe hij appartementen en huizen moet stylen en fotograferen voor hij ze op de markt zet.

Daarenboven doen ze dat vaak nog eens op een heel andere manier dan de doorsnee makelaar. Zo lieten ze een bekende Zweedse rockband in een appartement spelen terwijl ze de interieurfoto's namen. Iets wat op z'n minst voor een opmerkelijk zoekertje zorgde. Hier zie je het resultaat. 

De site is in het Zweeds, maar via "köpa" kom je bij de huizen en appartementen die te koop staan. Hieronder alvast enkele foto's van hun laatste project, een mooi minimalistisch appartement uit Stockholm.

Woonblog appartement fantastic frank 01

Woonblog appartement fantastic frank 02

Woonblog appartement fantastic frank 03

Woonblog appartement fantastic frank 04

Woonblog appartement fantastic frank 05

Woonblog appartement fantastic frank 06

Woonblog appartement fantastic frank 07

Woonblog appartement fantastic frank 08

Woonblog appartement fantastic frank 09

Woonblog appartement fantastic frank 10

Woonblog appartement fantastic frank 11

Woonblog appartement fantastic frank 12

Foto's: fantasticfrank.se