Give Away: Litter-Robot zelfreinigende kattenbak

Twee weken geleden brachten we een post over onze automatische kattenbak, de Litter-Robot. We kregen zoveel reacties van kattenliefhebbers die hierin geïnteresseerd waren, dat we er graag een vervolg aan maken. We kunnen namelijk dankzij de Europese verdeler van Litter-Robot 1 exemplaar gratis weggeven aan onze lezers (ter waarde van 349€)! Miauwkes!!!

Litter robot

Wil je te weten komen hoe fantastisch dit ding wel is, lees dan de post over onze Litter-Robot of neem eens een kijkje op www.litter-robot.eu. Wil je meer filmpjes, foto's en testimonials zien, dan kan je die vinden op de originele Amerikaanse website www.litter-robot.com. We kunnen je garanderen dat het een droom is voor elke kat. Alsof dat nog niet genoeg is kan je zelfs kiezen in welke kleur je hem wil: beige, grijs, of zwart.

Litter robot kleuren

Wat moet je doen om er eentje te winnen: ga naar woonblog op Facebook en volg de instructies. De give away loopt nog tot en met volgende week zondag (10/06). Heb je nog vragen? Shoot! Veel succes!