Letterlove

De lettertrend is duidelijk nog niet overgewaaid want overal blijven ze opduiken. Of ze nu een woord vormen in hetzelfde lettertype, of net helemaal niet, of je gebruikt maar één letter als decoratie, het blijft een mooie eyecatcher. En net die veelzijdigheid zorgt ervoor dat letters de ideale creatieve toets zijn in je interieur. Op Pinterest ben ik vandaag een board gestart vol vintage letters. Hieronder alvast een selectie van mijn favorieten.

Vintage letter 01Vintage letter 02Vintage letter 03Vintage letter 04Vintage letter 05Vintage letter 06Vintage letter 07Vintage letter 08
Vintage letter 09
Vintage letter 10
Vintage letter 11
Vintage letter 12
Vintage letter 13
Vintage letter 17
Vintage letter 16
Vintage letter 15Vintage letter 18

Fotos: Pinterest, Kidimo, Bodie and Fou