Een serre op je terras

Als je met ons Belgisch weer het jaar door groenten en fruit wil telen is een serre onmisbaar. Maar dat neemt natuurlijk veel plaats in die er niet is wanneer je enkel een terras, balkon of kleine tuin hebt. Daarom zijn we nu op zoek naar een kleine serre die je als een kast tegen de muur kan plaatsen. Deze Green vitrine van het Finse merk Kekkilä is dan ook een droom. 

Serre kast tuin

Je kan op de schapjes kleine plantjes opkweken, en hij is toch hoog genoeg om grote tomaten- en komkommerplanten in te laten groeien. Overtollig water wordt onderaan opgevangen, en wanneer de temperatuur te heet wordt opent het dakraampje automatisch om de serre af te koelen. Onderaan heb je een schuif voor klein tuingereedschap, extra potjes en aarde.

Serre kast schuif

Foto's: www.kekkila.com