Zes originele krabpalen

Heb je katten in huis, dan is een krabpaal onmisbaar. Vaak is het een noodzakelijk kwaad want krabpalen zijn meestal zo lelijk dat je ze liefst van al verstopt. Maar er zijn gelukkig ook uitzonderingen! Hier zijn zes krabpalen die je met plezier in het midden van je woonkamer zet.

De Cat Attack haalt de King Kong in je kat naar boven. Heel grappig, al mochten de torens best wel iets hoger zijn, aangezien een kat zich graag helemaal uitstrekt wanneer ze krabt.

Krabpaal kat 01

Erik Stehman ontwierp deze krabhond. Mooi, grappig, maar vooral heel praktisch voor de katten zelf want hij is groot genoeg zodat ze zich lekker kunnen uitstrekken. De krabhond is gemaakt met het stevige Sisal touw.

Krabpaal kat 11

Krabpaal kat 12

Als je dit object ziet zou je helemaal niet denken dat het een krabpaal is. Leo is een ontwerp van James Owen en zit heel vernuftig in elkaar. Dankzij de ronde vorm van de voet die verzwaard is schommelt de krabpaal heen en weer wanneer de kat er zijn klauwen in zet.

Krabpaal kat 01 Krabpaal kat 01

Ondertussen is de Cat Scratch van Suck UK al een klassieker geworden. Wanneer je katten aan het scratchen gaan op deze kartonnen draaitafel begrijp je meteen waarom. Supergrappig!

Krabpaal kat 01

Als katten houden van karton dan zullen de krabdieren van Cardboard Design zeker in de smaak vallen. Het is alleen jammer dat ze enkel aan de zijkant kunnen krabben. 

Krabpaal kat 01
Krabpaal kat 01

De prijs van meest originele krabpaal gaat zeker en vast naar deze Titanic. Hij is zo kitch als maar zijn kan, maar mocht ik er de plaats voor hebben dan haalde ik hem onmiddellijk in huis.

Krabpaal kat 01
Krabpaal kat 01
Krabpaal kat 01