Ikea goes oriental

Zweden ontmoet India in de nieuwe True Blue collectie van IKEA. Deze limited edition design collectie is geïnspireerd op- en geproduceerd in India. Zoals de naam al doet vermoeden staat de kleur blauw centraal. De collectie is vanaf 1 juli te koop, jammer genoeg niet in België maar enkel bij Ikea in Nederland in de vestigingen van Eindhoven, Amsterdam, Delft, Groningen en Amersfoort.

Ikea trueblue 01

Ikea trueblue 01

Ikea trueblue 01

Ikea trueblue 01

Ikea trueblue 01

Ikea trueblue 01

Dit zijn mijn favorieten uit de True Blue collectie. De BESLUTANDE papieren decoraties en de BRUGSVIK salontafel met het gouden blad staan daarbij zeker op een gedeelde eerste plaats. Dus breng deze collectie please-o-please ook naar Ikea Gent of Ikea Wilrijk!!

Ikea trueblue 01

Foto's: Ikea