Een klein appartementje in Stockholm

Je hebt niet veel vierkante meters nodig om van je appartement een pareltje te maken. Schilder alle muren in één lichte tint, koop het basismeubilair zoals zetel, kasten, lampen en tafel in dezelfde tint zodat de ruimte fris en open blijft. Mix daarbij enkele blikvangers in leuke kleurtjes zoals kussens, een opvallende poster of een flashy stoel. En voor je het weet maak je van je klein appartement je droomappartement.

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Foto's: Fantastic Frank