Geometrische tafels van Rockman and Rockman uit Londen

Vanuit hun studio in het hippe Shoreditch in Londen maken Kate Lennard en Mark Garside onder de naam Rockman and Rockman furniture prachtige geometrische tafeltjes. Ze omschrijven hun ontwerpen zelf als “Strong graphics, balanced symmetry, solid materials with a magical quality”. En dat zien we er ook in terug, een perfect huwelijk tussen grafisch design en meubelontwerp. Ze baseerden hun werkwijze op het rijke meubelverleden dat Oost-Londen heeft en vonden de materialen, gereedschap en advies die hen in staat stelden hun ideeën uit te voeren. Want alles wordt door de ontwerpers zelf met de hand gemaakt. Sterk!

Rockman rockman furniture 01

Rockman rockman furniture 01

Rockman rockman furniture 01

Rockman rockman furniture 01

Rockman rockman furniture 01

Rockman rockman furniture 01

Rockman rockman furniture 11

Rockman rockman furniture 01

Rockman rockman furniture 01

Rockman rockman furniture 01

Rockman rockman furniture 01

Rockman rockman furniture 01

Foto's: Rockman and Rockman