Webshop we love: Nordic Living

Interieurfotografe Jonah Samyn was al enkele jaren bezig met wonen en styling toen ze onlangs het idee voor een eigen webwinkel concreet realiseerde en Nordic Living uit de grond stampte. In deze shop biedt ze zoals de naam al doet vermoeden een reeks Scandinavische merken aan waaronder Nordal, Bloomingville en House Doctor. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden. We love it!

Nordic living

Dit zijn enkele van onze favorieten uit Jonah's webshop:


Nordicliving

1. Staanlamp House Doctor / 2. Theepot Bloomingville / 3.Bijzettafel met lade House Doctor / 4. Kandelaar House Doctor / 5. Haakje Nordal / 6. Mok Bloomingville / 7. Serveerkom Bloomingville 

Nordic living

Nordic living

Nordic living

Nordic living

www.nordicliving.be