Binnenkijken in een droomkeuken

Fotografe Petra Bindel ging op bezoek bij haar vriendin Emma Persson Lagerberg, freelance schrijfster en interieurstyliste, en deze prachtige interieurreportage voor Elle Decoration UK was het resultaat. Ga zeker eens naar het magazine op zoek in de betere krantenwinkel want het is één van m'n favorieten en waarschijnlijk zelfs het meest up-to-date interieurboekske van het moment. 

Interieur inspiratie 01

De keuken alleen al is to die for. Strakke kastjes in mint, het marmeren blad en muurbekleding, de goudkleurige keukenkraan, de witgelakte vloer: we love it! De lampjes die uit de muur komen op de foto hieronder is een leuk idee dat we zeker gaan onthouden.

Interieur inspiratie 01

Interieur inspiratie 01

Interieur inspiratie 01

Interieur inspiratie 01

De wit gelakte vloeren strekken zich uit over het hele huis. Vintage wordt mooi gecombineerd met nieuw, en een hoop gezellige rommel toont aan dat dit een huis is waarin geleefd mag worden. De Diamond Light gloeilamp boven de zetel is een mooi detail.

Interieur inspiratie 01

Interieur inspiratie 07

Een boekenmuur zoals we ze graag zien: vol! Dit kan je heel makkelijk en goedkoop zelf maken mits een paar legplanken die je perfect op maat van je muur kan verzagen. 

Interieur inspiratie 01

Interieur inspiratie 01

Interieur inspiratie 01

Interieur inspiratie 01

Interieur inspiratie 01

Interieur inspiratie 01

Foto's: Petra Bindel