Ons appartement: de slaapkamer

Interieurfotograaf Luc Roymans kwam ons appartement fotograferen voor Feeling Wonen en uiteraard nam hij een pak meer foto's dan dat er uiteindelijk in het magazine verschenen zijn. Zonde van al die mooie beelden dachten we en daarom zullen we ze de komende weken op woonblog posten per kamer. Als eerste is de slaapkamer aan de beurt.

Feeling wonen 01

De accentmuur is gevefd in de kleur Turkse Steen uit de Levis Ambiance reeks, de andere muren zijn in Ivoor geverfd en het plafond in Eierschaal. Het bed is van Ikea, we hebben er het hoofdeinde afgezaagd om het nog minimalistischer te maken. De hangende nachtlampjes zijn van Habitat. De schommelstoel komt van Kapaza en is wit gelakt. Het Tomado rekje vonden we bij Ceci n'est pas une épicerie in Gent. Het witte tapijt van koeienhuid kochten we bij Ikea.

Feeling wonen 01

Feeling wonen 01

De oranje bureaulamp gebruiken we als leeslamp, hij komt van de Retrobeurs in Gent. Net als ons Michelin-mannetje.

Feeling wonen 01

Feeling wonen 01

De cinema zetels zijn afgedankte exemplaren uit de Antwerpse cinema Rex. De ventilator op de foto hieronder komt van een rommelmarkt, de witte vaas is van Lenneke Wispelwey, de blauwe van Ikea.

Feeling wonen 01

Feeling wonen 01

Feeling wonen 01

Foto's: Luc Roymans