Binnenkijken in een Mid-Century modern interieur

Vandaag kwam ik terecht bij dit prachtige huis van de schrijver van de Modern Findings blog. De blog is op zich al een aanrader voor al wie van Mid-Century modern design houdt en het was dan ook niet verwonderlijk dat het huis van de blogger zelf ook een pareltje zou zijn. Niet qua architectuur want op zich is het een lege witte doos zoals je hier kan zien op de foto's zonder meubilair. Maar wel door de inrichting waarin we veel hout, kleur en Aztec motieven ontdekken. Kortom een huis waarin we onmiddellijk zouden willen wonen. 

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 21

Mid century modern interieur 01

Mid century modern interieur 01

Foto's: Modern Findings

Steal this look! Veel spullen uit dit huis zijn uiteraard vintage maar veel is ook nieuw en gewoon te koop. Ben je geïnspireerd door dit interieur, dan kan je met deze items je eigen huis een Mid-Century toets geven. Mid century modern

1. Vitra Eames House Bird / 2. Vitra Sunburst Clock / 3. Vitra Eames Plastic Armchair / 4. Ikat Rug / 5. Vitra Coffee Table van Isamu Noguchi / 6. Trafic poster / 7. Vitra Eames Plastic Side Chair / 8. Vitra Ball Clock van George Nelson / 9. Vitra Dining Table van Isamu Noguchi / 10. Bracelet Stripe Rug / 11. Vitra Occasional Table LTR van Charles + Ray Eames