De Corniches van Vitra, handig én mooi

Vitra bracht eind september de Corniches op de markt, ontworpen door de broers Ronan en
Erwan Bouroullec
uit Parijs. De organisch gevormde wandplankjes zijn ontworpen vanuit het idee dat je op elk moment van de dag zomaar iets spontaan zou moeten kunnen wegleggen, zoals je sleutels of smartphone. Maar persoonlijk vinden we ze behalve praktisch en functioneel ook supermooi van design en het ideale antwoord als je op zoek bent naar een manier om een leuk object te etaleren op je muur.

Vitra corniches 01

De Corniches bestaan in drie kleuren, wit, zwart en rood. Ton sur ton, dus witte op een witte muur of zwarte op een zwarte muur, geven ze een zeer natuurlijk effect wanneer ze bijna één lijken te worden met de muur. Ze worden verkocht per drie en zijn verkrijgbaar in small, medium en large zodat je er zelf mee kan puzzelen van een klein hoekje tot een volledige muur. De Corniches van Vitra zijn verkrijgbaar op www.designcollectors.com.

Vitra corniches 01

Vitra corniches 01

Vitra corniches

Vitra corniches 01

Vitra corniches 01

Vitra corniches 01

Vitra corniches 01

Vitra corniches 01

Vitra corniches 01

Vitra corniches 01

 Foto's: VitraDesigncollectors