Binnenkijken in een piepklein appartementje

Ik hou van appartementen waar men ondanks de kleine ruimte er toch in slaagt om er iets moois van te maken. Zoals dit voorbeeld waarbij men alles licht en luchtig hield door enkel de hoogst noodzakelijke steunmuren te behouden en al de rest open te gooien zodat elke ruimte in elkaar overvloeit. De muren, vloeren en veel van de meubels zijn wit wat meteen voor een eenheid zorgt en het zonlicht mooi reflecteert. Op de keuken in wit marmer ben ik stikjaloers en ook de cementtegels in de badkamer zou ik meteen in huis willen halen.

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Appartement inspiratie 02

Foto's: erikolsson.se