Kidimo is verhuisd

Eén van onze eerste posts enkele maanden geleden ging over Kidimo, onze favoriete letterwinkel in Parijs. Onlangs zijn ze verhuisd naar een nieuwe en grotere loft want hun vorig pand puilde uit met meer dan 2000 vintage letters in stock. Wie er wil langs gaan maakt best eerst een afspraak, dan ben je zeker dat er iemand aanwezig is, want je loopt er niet zomaar binnen zoals in een gewone winkel. Maar wees gerust, het is de moeite waard. Hun contactgegevens kan je vinden op www.kidimo.com.

Kidimo paris 01

Kidimo paris 01

Kidimo paris 01

Kidimo paris 01

Kidimo paris 01

Kidimo paris 01

Kidimo paris 01

UPDATE: Op 6,7 en 8 december houden ze bij Kidimo Cleaning Days waarbij ze hun oude stock verkopen met kortingen tot 75%. Het ideale moment om eens binnen te springen in hun nieuwe atelier mocht je die dagen in Parijs zijn.

Kidimo cleaning sale

Foto's: Kidimo