Vervang je vloer door een hangmat

Onlangs zag ik deze foto…

Hammock floor net 01

… en ik dacht wow dat wil ik ook wel!! En dan niet alleen dat azuurblauwe water, prachtig zicht en hoogstwaarschijnlijk niet zo onaangename temperaturen, maar ook en vooral dat netbed. Of hoe noem je zo een ding eigenlijk? Een soort van hangmat waarin je lekker kan luieren maar dan in de vorm van een groot net dat over een leegte is gespannen. In dit geval boven water wat de wow nog groter maakt. Dus ben ik beginnen zoeken of je dat ook gewoon in je huis kan installeren en het antwoord is ja. 

Hammock floor net 01

Hoe zalig moet dit wel niet zijn! Het staat alvast op ons lijstje als we ooit groter gaan wonen. Als je iemand kent die dit in z'n huis heeft hangen, laat het ons dan zeker weten want we willen het heeeel graag eens uittesten 🙂

Hammock floor net 01

Hammock floor net 01
Hammock net bed floor

Hammock floor net 01

Hammock net bed

Foto's: Nathalie Wolberg, Dezeen, Pinterest