Binnenkijken in een klein zwart-wit appartementje

Weer een mooi voorbeeld dat je niet groot hoeft te wonen om mooi te wonen. De bewoners van dit appartement kozen ervoor om radicaal voor zwart-wit te gaan met hier en daar een subtiele kleurtint zoals de goudkleurige lamp. 

Appartement inspiratie interieur 01

Op de tweede foto zie je hoe ze voor de binnenkant van een kast voor zwart gaan en in de rest van de kamer voor wit, een idee dat ik zeker ga onthouden. Door zwart te gebruiken zie je geen onderscheid meer tussen de kastwanden en legplanken waardoor de objecten in de kast bijna lijken te zweven, een mooi effect. Het smalle legplankje boven het bed is ook een leuk idee. Zowel om er lampjes op te bevestigen als om enkele kaders op te zetten.

Appartement inspiratie interieur 01

Appartement inspiratie interieur 01


Appartement interieur inspiratie 01

Appartement inspiratie interieur 01

Appartement inspiratie interieur 01

Appartement inspiratie interieur 01

Appartement inspiratie interieur 01

Appartement inspiratie interieur 01


Appartement interieur inspiratie 03


Appartement interieur inspiratie 03

Appartement inspiratie interieur 01

Appartement inspiratie interieur 01

Foto's: Bolaget