Behang eens met een verfrol

Clare Bosanquet zag op een reis door Roemenië dat de lokale bevolking er hun muren verfde met behangpatronen door middel van een ingenieus doch simpel systeem. Al meer dan honderd jaar verfraaien ze er hun muren met verf door een stempelrol aan een verfrol te bevestigen. Ze nam het idee mee naar Engeland en ontwierp zelf enkele patronen die ze verkoopt in haar Etsy shop

Ik vind het alvast een superidee want het combineert de voordelen van verven en behangen. Je kan nu een leuk motiefje op je muur toveren in elke kleur die je maar wil zonder te smossen met behangerslijm. Meer foto's en een filmpje kan je vinden op Clare's site The Painted House.

The Painted House rollers 01

The Painted House rollers 01

The Painted House rollers 01

The Painted House rollers 01

The Painted House rollers 01


The Painted House rollers 06