Dubieus Design in Antwerpen

Dit weekend is het weer Dubieus Design in het Designcenter de Winkelhaak in Antwerpen. Een niet zo heel grote beurs maar des te gezelliger. Vorige keer vonden we er alvast enkele leuke vintage spulletjes dus we zijn nu zeker weer van de partij! Op vrijdag 1 februari is er een pre-sale van 18 tot 22u (5€). Op zaterdag 2 februari is de designbeurs gratis open van 10 tot 18u. Deze keer staan er zo'n twintigtal handelaren uit binnen- en buitenland.

Dubieus Design, De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26 Antwerpen, vrijdag 1 en zaterdag 2 februari.

Dubieus design 2013

En als je vrijdag of zaterdag richting Dubieus Design trekt, stap dan meteen ook eens binnen bij Atelier Solarshop aan de overkant (Dambruggestraat 48). Eén van onze favoriete vintage winkeltjes in Antwerpen.

Atelier solarshop antwerpen 01

Atelier solarshop antwerpen 01

Atelier solarshop antwerpen 01

Atelier solarshop vintage antwerpen

Atelier solarshop antwerpen 01

Atelier solarshop antwerpen 01

Atelier solarshop antwerpen 01

Foto's: Atelier Solarshop