Hoera! 1 jaar woonblog!

Vandaag is woonblog exact één jaar oud! Hoera voor onszelf! En vooral hoera voor jullie want een blog bestaat alleen als die gelezen wordt. En dat doen jullie massaal want onze teller vertelt ons dat er momenteel meer dan 250.000 keer per maand geklikt wordt richting woonblog, en dat is veel. Dus echt allemaal heel hard bedankt! We hadden dat zelf nooit durven dromen toen we ermee van start zijn gegaan. 

Woonblog

En we hebben nog een tweede reden om te feesten want dit jaar gaan we een boek maken. Samen met uitgeverij Van Halewyck zijn we druk in de weer met een boek vol wooninspiratie en nog meer leuke maar voorlopig supergeheime dingen waar we nu nog niet te veel over mogen zeggen. Meer nieuws volgt later dus. Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als wij!

Woon

Dit is trouwens het kei-officiële contract waar alle geheime dingen in staan 🙂 Spannend!