Een klein appartementje vol kleur

De ene zal het rommelig vinden, de andere gezellig. Wat je alvast niet van dit appartementje kan zeggen is dat het kleurloos is want zowat in elke kamer barst het van de kleurtinten. Gelukkig zijn de muren en de vloer spierwit gehouden want anders zouden de ruimtes er net iets kleiner uit gaan zien.

Appartement interieur 01

Een leuk idee zijn de lampionnen die aan een witgeschilderde tak hangen voor het raam. Het patchwork behang in de keuken is iets waar je ofwel van houdt ofwel gaan je tenen ervan krullen. Ik ben er zelf niet meteen zo'n fan van. Maar voor de rest mag dit appartementje er best wel zijn.

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Foto's: Bolaget