GIVE AWAY: Tomado rekjes

Onze favoriete vintage winkel in Gent is ongetwijfeld Ceci n'est pas une épicerie, en nu houden we er nog wat meer van want dankzij hen mogen we een Tomado-pakket weggeven! Hoera! De Tomado rekjes uit de fifties zijn de laatste tijd heel gegeerd en vaak betaal je er dan ook een stevige prijs voor. Maar niet hier want wij geven ze gratis weg! Het pakket bestaat uit een mini-Tomado, met drie smalle legplankjes, een halflang Tomado rekje met twee legplankjes, en een Tomado kapstok (staat niet op de afbeelding).

Ceci nest pas une epicerie tomado woonblog 01

Wat moet je doen om te winnen: ga naar woonblog op Facebook, word fan en zeg ons waar je jouw Tomado rekjes wil hangen. Zo simpel is het. De give away loopt nog tot en met volgende week woensdag (13/02). Heb je nog vragen? Shoot! Veel succes!

Ceci nest pas une epicerie tomado woonblog 03

Ceci n'est pas une épicerie kan je vinden in Sluizeken 28 Gent, dat is op het einde van Oudburg tegenover Simon Says. Ze zijn open van vrijdag tot zondag tussen 14-18u. Wij kochten er zelf al enkele leuke kastjes en een houten Tomadorek aan een zeeeer goede prijs. Een aanrader als je in Gent bent! 

Ceci nest pas une epicerie tomado woonblog 06