Letterlove bij Vintage Items in Brussel

Wie ons al een tijdje volgt weet dat we enorme typografiefans zijn. In ons appartement zijn dan ook heel wat oude vintage letters te vinden en het lettermekka Kidimo in Parijs is één van onze favoriete winkels. Maar goed nieuws voor wie niet zo ver wil gaan om leuke letters te scoren want in Brussel is er ook een winkeltje die er veel verkoopt. Vintage Items in de Rue Darwin 33, een beetje buiten het centrum maar zeker en vast de moeite waard. Hun collectie kan je ook bekijken op hun website i love typo.

Vintage items brussel 01

Vintage items brussel 01

Vintage items brussel 01

Vintage items brussel 01

Vintage items brussel 01

Vintage items brussel 01

Vintage items brussel 01

Vintage items brussel 01

Vintage items brussel 01

Vintage items brussel 01

Vintage items brussel 01

Foto's: Vintage Items