Binnenkijken in een fris wit appartement

Alweer een leuk appartement uit Zweden gespot. Ik was meteen fan van de simpele eettafel waarvan het blad verweerd is afgesleten maar de poten in het frisse muntgroen zijn geschilderd. Enkele witte spijlenstoelen errond maken het compleet. Een tweede leuk idee zijn de boekenplanken, heel makkelijk en goedkoop te plaatsen en het oogt iets luchtiger dan een boekenkast. Je kan de plankjes ook veel flexibeler inzetten dan een kast, bijvoorbeeld boven de deur. Vaak een lege plek die je nu functioneel kan benutten.

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Foto's: Alvhem