Een preview van de Retrobeurs in Gent + 10 gratis tickets!

OPGELET DEZE POST GAAT OVER DE RETROBEURS VAN 2013

Op 16 maart 2013 is het voor de 10e en laatste keer Retrobeurs. De laatste keer jawel, laatste als in NOOIT meer. Even wat uitleg voor wie de Retrobeurs niet kent. Elk jaar houden de Oost-Vlaamse Kringwinkels hun beste vintage stukken uit de fifties, sixties en seventies opzij om ze op één dag te verkopen in Flanders Expo in Gent. Het overweldigende aanbod aan lage kringloopprijzen trekt elk jaar duizenden mensen. Een mooi initiatief, zeker als je weet dat ze met de opbrengst sociale tewerkstelling creëren en ondersteunen.

Net als vorig jaar brengen we de dag voor de Retrobeurs een preview waarin we tonen wat er allemaal staat uitgestald. Zo weet je meteen naar welk koopje je moet spurten als de deuren opengaan. Hou woonblog dus goed in de gaten.

Retrobeurs-gent-2013-kringwinkel-preview

Dankzij de Retrobeurs mogen we ook nog eens 10 gratis tickets weggeven. We verloten ze onder iedereen die in de comments hieronder zijn of haar naam achterlaat. Deelnemen kan tot donderdag (14/3) om middernacht. Veel succes!

 UPDATE  De volgende 10 lezers winnen een ticket! Jullie naam staat op de gastenlijst aan de kassa. Veel plezier ermee en tot op de Retrobeurs!

Charlotte Verroken, Katrien de Waele, Bart Verhelst, Merel Gruwez, Sharon Haverbeke, Ine van Cauwenberge, Robin Spiessens, Veronique van der Kloot, Kimberly Dewulf en Eva Ottenbourgs.

Kringwinkel-retrobeurs-gent