Orla Kiely’s behangpapier en homeware collectie in België

Wie ons een beetje kent weet dat we grote fans zijn van de Ierse ontwerpster Orla Kiely. Telkens we in Londen zijn staat haar winkel in Monmouth Street bovenaan ons lijstje en we kochten er onder andere haar Flower Blossom behangpapier dat in onze keuken hangt. Vauit België kon je tot voor kort enkel online bestellen via orlakiely.com met vrij hoge verzendkosten tot gevolg. Maar dat is gelukkig verleden tijd want sinds kort wordt haar homeware lijn ook in België verkocht en wel bij de fijne meisjes van webwinkel Lou Le Chien. We namen een kijkje op hun site en haalden er meteen deze favorieten uit.

Orla-kiely-belgie

Orla Kiely bracht onlangs een hele hoop nieuwe behangsels uit met kleurrijke sixties patronen. Een hele kamer zou ik er niet onmiddellijk mee behangen maar als accentmuur zijn ze wel prachtig. Onze favorieten zijn multi stem seagreen en giant rhodedendron. Al deze behangpapieren zijn nu ook te koop op Lou Le Chien
Orla-kiely-wallpaper-belgie

Foto's: Orla Kiely