Wat hangt er bij jullie aan de muur?

Gisteren kregen we een mailtje van lezeres Katrien D. Ze had net deze post  gezien van een appartement in New York met muren vol kleurrijke kunst, en vroeg zich af waar je leuke posters in die stijl kon kopen. Ondertussen kreeg Katrien al een mailtje terug met links naar onze favoriete poster webshops en omdat er misschien nog mensen naar leuke muuropvulling zoeken delen we ze maar meteen met iedereen.

Via Etsy kan je heel wat grafische ontwerpers en hun werk vinden. Zo ontdekten we er Concepcionstudios uit Amerika. Vooral hun eigen uitgepuurde interpretaties op filmaffiches zijn erg geslaagd.

Concepcionstudios-poster-01

Concepcionstudios-poster-01

Concepcionstudios-poster-01

Concepcionstudios-poster-01

Concepcionstudios-poster-01

Over Inaluxe hebben we vroeger al eens iets geschreven. Hun posters zijn soms figuratief, soms volledig abstract, maar altijd wel met veel kleur en speelse organische vormen. Ze passen ideaal in een Mid-Century modern interieur. 

Poster-inaluxe-08

Poster-inaluxe-05

Van het werk dat uit de Engelse The Calm Gallery komt zijn we al heel lang fan. Hun typografische pareltjes zijn telkens prachtig gezeefdrukt op mooi en dik papier. Dit zijn enkele van hun laatste affiches, de eerste twee op originele kaarten zouden niet misstaan op onze nieuwe reisblog

Concepcionstudios-poster-01

Concepcionstudios-poster-01

De meisjes van One Must Dash uit Zweden ontwerpen puur in zwart-wit. Telkens heel fris en hedendaags maar toch nooit zonder retro-feel.

Concepcionstudios-poster-01

Concepcionstudios-poster-01

Concepcionstudios-poster-01

Concepcionstudios-poster-01

Iets helemaal anders zijn de posters van Mattson creative. Ty Mattson is zo'n grote fan van de serie Dexter dat hij maar meteen zijn eigen versie van de poster ontwierp. Ondertussen maakte hij er eentje voor elk seizoen en vliegen ze de deur uit.

Dexter poster mattson creative

Laat ons gerust weten van welk soort posters jullie zelf houden. Tips zijn altijd welkom!