GIVE-AWAY: Een Dot kussen van HAY

Vorige week ontdekten we de webwinkel Maison Deco die net als wij dol zijn op Scandinavisch design. We vielen meteen voor hun Rolf kandelaars, en kleurrijke Vaerkstedslampe (probeer dat maar eens uit te spreken…). Ze hebben ook heel wat Scandinavische topmerken in huis zoals House Doctor, Ferm Living en Hay. En van die laatste mogen we deze week een Dot kussen weggeven! Een prachtig ontwerp dat goed op weg is om een designklassieker te worden. Hoera en dankjewel Maison Deco!

Hay kussen give away 01


Hay dot kussen

Wat moet je doen om te winnen: ga naar woonblog op Facebook, word fan, like het bericht en zeg ons welke kleur je wil winnen: geel, groen, lichtgrijs, lichtblauw, paars, petrol of koraal. Zo simpel is het. De give-away loopt nog tot zondag om middernacht (28/04). Heb je nog vragen? Shoot! Veel succes!

Hay kussen give away 02

UPDATE: DE WINNAAR!

Maar liefst 557 deelnemers wilden graag een Dot kussen van Hay winnen dat we mochten weggeven dankzij Maison Deco. Er kan uiteraard slechts één iemand het kussen winnen en de winnaar of liever winnares koos voor het gele kussen en is… tromgeroffelllllll… Katja Gejer uit Antwerpen! Proficiat!!

Hay give away woonblog

Nogmaals proficiat aan de winnaar, bedankt aan Maison Deco voor deze fantastische give away, en ook aan iedereen die meegedaan heeft!! De volgende give-away is er eentje van Ferm Living