Binnenkijken in een appartement in het Zweedse Stockholm

Het blijft maar prachtige interieurs regenen uit Zweden. Vandaag vonden we dit supermooie appartement uit Stockholm dat te koop staat op makelaarssite Alexander White. Slechts 74 vierkante meter groot maar dat is er zeker niet aan te zien door de perfecte inrichting en het gebruik van lichte tinten op de muren en betonnen vloer.

Appartement inspiratie 01

De combinatie van modern Scandinavisch design en oudere eerder Engelse stukken zoals de Chesterfield of de reiskoffer passen wonderwel samen. Zeker de tête-à-tête van twee totaal verschillende zetels geeft een erg leuk effect. De lampjes op de keukenmuur zijn ook heel erg geslaagd en bovenal simpel te plaatsen en niet duur.

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 16

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Appartement inspiratie 01

Steal this look! Met deze items kan je al een beetje op weg om je interieur in te richten net zoals dit appartement in Stockholm. 1. Canapé Cogee / 2. Beat Light Wide van Tom Dixon / 3. Hutkoffers / 4. J77 + J110 Chair van Hay / 5. Ventilator / 6. Chesterfield 

Steal-this-look
Foto's: Alexander WhitePatric Johansson