Woonblog in Parijs

Eind september komt ons woonboek uit! En omdat we al heel wat leuke spulletjes en ideeën oppikten tijdens onze trips naar Parijs kon deze prachtstad er onmogelijk in ontbreken. Dus liepen we de afgelopen dagen onder een warme lentezon de voeten vanonder het lijf op zoek naar de beste vintage- en interieurplekjes, van de kleinste rommelmarkt tot de grootste concept store.Woonblog parisWe hadden het geluk dat we mochten logeren in het appartement van de Parijse ontwerpster Zoé de Las Cases waardoor het weer een onvergetelijk tripje werd. Want behalve de ligging in onze favoriete buurt Montmartre was het appartement zelf een droom om in te verblijven.

Woonblog parijs 01

Woonblog parijs 01

Woonblog parijs 01

Woonblog parijs 01

Woonblog parijs 01

Woonblog parijs 05

Woonblog parijs 01

Woonblog parijs 01

Woonblog parijs 01

De tips over Parijs en nog heel wat andere dingen (die nu nog geheim zijn) kan je vinden in ons boek dat eind september in de winkels ligt.