Rommelmarkt op de Dageraadplaats

Het is vandaag rommelmarkt op de Dageraadplaats in Antwerpen en dat was meteen onze eerste rommelmarkt van het jaar. Het weer is prachtig dus het stroomde van het volk. We waren een heel klein beetje te laat om echte koopjes te doen, maar we hebben toch nog wat leuke spulletjes kunnen scoren. Volgende week gaan we een agenda posten met de beste rommelmarkten van de komende maanden en tips zijn hiervoor meer dan welkom! Volgende week is ook de laatste week dat je op woonblog kan stemmen voor de Weekend Blog Awards, hoe je dat doet lees je hier.

Rommelmarkt dageraadplaats antwerpen 01

Rommelmarkt dageraadplaats antwerpen 01

Rommelmarkt dageraadplaats antwerpen 01

Rommelmarkt dageraadplaats antwerpen 01

Rommelmarkt dageraadplaats antwerpen 01

Rommelmarkt dageraadplaats antwerpen 01

Rommelmarkt dageraadplaats antwerpen 01

Rommelmarkt dageraadplaats antwerpen 01