GIVE AWAY Ferm Living behang: De winnaar + 10 % korting voor iedereen!

Super bedankt aan iedereen om mee te doen met onze laatste give away. We zijn stiekem een beetje jaloers op de winnaar want het Dotty boompjesbehang van Ferm Living zou zeker ook passen in onze kinderkamer. Ook een dikke merci aan Little Fashion Addict om deze give away mogelijk te maken! Er kan uiteraard slechts één iemand de drie rollen behangpapier winnen en de winnaar of liever winnares haar naam is… tromgeroffelllllll…Sara Maeyaert! Proficiat!!

Ferm living behang 01

Voor wie geen behang heeft kunnen bemachtigen hebben we echter nog heel goed nieuws want Little Fashion Addict geeft onze lezers tot volgende zondag (19/5) maar liefst 10% korting op al het behang van Ferm Living. Hun volledige collectie kan je via deze link bekijken. Gewoon de code HAPPYWALL gebruiken wanneer je de bestelling plaatst.Ferm living behang 01

Ferm living behang 01

Ferm living behang 01

Foto's: Ferm Living