Woonblog wint de Weekend Blog Awards!!

Gisterenavond werd woonblog voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste designblog op de Weekend Blog Awards! Aan iedereen die op ons heeft gestemd een super dikke merci. Het feestje was dit jaar zoals aangekondigd bigger and better en dat hebben we gemerkt! Concept store Smets in Brussel was het decor voor een zeer glamoureuze avond waarvan we alleen kunnen zeggen dat het volledig af was. Er was zelfs heerlijk yoghurtijs van Moochie, waarvan Britt zomaar even alle toppings heeft geproefd (dit was haar tweede potje…).

Weekend blog awards 01

De awards zelf waren superspannend want in onze categorie zaten heel wat kleppers zoal Ugly Belgian Houses en Soelaas die beiden ook in de top drie eindigden. We waren dan ook superblij toen we op het podium mochten huppelen om van Eva Daeleman de blogaward in ontvangst te mogen nemen. Al zie ik er achteraf gezien gelijk niet zo blij uit. Ik moet dringend eens oefenen op uitbundig in de lucht springen als er een award gewonnen wordt.

Weekend blog awards 01

Ah hier was ik toch wat aan het lachen, misschien omdat ik net ontdekt had dat we ook een fles Belvedere Vodka hadden gekregen.

Weekend blog awards 01

Net zoals vorig jaar was het ook nu weer heel fijn om lekker te chitchatten met andere bloggers. Zoals de fantastische Stéphanie van 70 percent pure, bekijk ook zeker eens haar nieuwe blog lovely day. Eindelijk een plek waar je originele trouwinspiratie kan vinden. Ook Karen, Bram en Arend van Ghent Street Style waren weer van de partij. Toen we vorig jaar nog blogger newbies waren gaven ze ons een pak tips die woonblog heel wat beter hebben gemaakt. De event foto's in deze post zijn trouwens door Bram genomen waarvoor dank! Het was ook fijn kennismaken met Hannes van Ugly Belgian Houses en we zijn blij dat hij is thuis geraakt. Onze babbel werd onderbroken toen de zusjes van Baroness O, ook genomineerd in de design categorie, hem proficiat kwamen wensen en er meteen aan toevoegden dat ze liever van Ugly Belgian Houses hadden verloren dan van woonblog. Ouwch… Ze ontdekten pas dat ik erbij stond toen Hannes me doodleuk voorstelde. Ik moet volgende keer mijn naamkaartje beter opspelden om zulke übergenante momenten te vermijden.

Weekend blog awards 01

Foto's door Bram van Ghent Street Style

En dit is 'm dan, de blogaward. Ik had het vandaag pas door wat het eigenlijk moet voorstellen en dacht eerst aan een handig broodplankje maar het is dus een houten iPad 🙂 Alleszins nog eens super hard bedankt aan de jury van Weekend Knack en aan iedereen die op woonblog heeft gestemd. Het maakt ons heeeeeel erg blij! Alle finalisten en winnaars zijn hier te vinden. 

Weekend blog awards 2013 woonblog