Binnenkijken in een zwart-wit appartement

Dit appartement uit het Zweedse Göteborg viel me onmiddellijk op door de prachtige platenkast. Ze hebben de platen afwisselend verticaal en horizontaal geplaatst waardoor er een verrassend mooi patroon ontstaat. Waarschijnlijk is de kast op maat gemaakt want ik had ze nog nooit eerder gezien. 

Appartement interieur 01

Het tweede wat me opviel is de zwarte muur in de slaapkamer. We zijn aan het overwegen om in onze hal een volledige muur in het zwart te schilderen dus inspirerende beelden als deze zijn meer dan welkom! Van de wandlamp op de zwarte muur ben ik ook erg fan. Als iemand weet van wie of wat het is mag je het altijd doorgeven.

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Appartement interieur 01

Foto's: Stadshem