GIVE AWAY: 20 rolletjes masking tape

Enkele maanden geleden schreven we dit postje over Washi tape oftewel masking tape. De Japanse papierkleefband waarmee je heel makkelijk kleur in je huis kan halen. Deze week mogen we dankzij webwinkel Papiermier maar liefst 20 rolletjes Masking Tape weggeven, die de winnaar of winnares zelf mag uitkiezen uit dit ruime aanbod

UPDATE: de winnaar, of liever winnares is geworden… tromgeroffellllll… Sarah Van Loo! Een dikke proficiat en veel creatief plezier met je 20 rolletjes masking tape!
Masking tape washi

Wat moet je doen om te winnen: ga naar woonblog op Facebook, word fan, like het bericht en zeg ons waar je jouw Masking Tape wil gebruiken. Zo simpel is het. De give away loopt nog tot en met zaterdag (29/06). Heb je nog vragen? Shoot! Veel succes!


Masking tape washi woonblog

Foto's: MT, Pinterest