GIVE AWAY: Retro kinderstoeltje

Enkele maanden geleden schreven we dit postje over de retro kinderstoeltjes van Les Gambettes uit Parijs. En omdat binnenkort de school weer haar deuren opent dachten we dat het misschien een leuk idee was om er eentje weg te geven! Dat doen we in samenwerking met Little Fashion Addict, een fantastische webwinkel voor wie op zoek is naar mooie kinderspullen zoals deze originele schooltassen, om bij het terug naar school thema te blijven.

UPDATE: de winnaar, of liever winnares is geworden… tromgeroffellllll… Nele Cnudde! Een dikke proficiat en veel plezier voor jou en je dochtertje met het stoeltje van Les Gambettes!

Giveaway

Les gambettes paris

Wat moet je doen om te winnen: ga naar woonblog op Facebook, word fan en zeg ons welke kleur je wil winnen: rood, roze of wit. Zo simpel is het. De give away loopt nog tot en met volgende week dinsdag (27/08/13). Heb je nog vragen? Shoot! Veel succes!