Woonblog wordt Woonboek

Het is eindelijk zover, volgende week dinsdag gaat het Woonboek naar de drukkerij om tegen 12 oktober in de winkels te liggen. Dus we dachten dat het misschien eens tijd werd om er iets meer over te zeggen. Om te beginnen, dit is de cover:

Woonboek

Toen onze uitgever ons vroeg hoe we het boek wilden noemen hebben we drie maanden en twee dagen nagedacht om uiteindelijk uit te komen bij Woonboek… kwestie van het niet te moeilijk te maken. 

Woonblog woonboek

In het boek tonen we 15 supermooie interieurs waar we de afgelopen maanden op bezoek gingen en zelf fotografeerden. We steken 20 DIY projecten in elkaar en we verklappen onze favoriete winkeladresjes van Gent, Antwerpen, Brussel, Amsterdam en Parijs. Alles bij elkaar 240 pagina's vol inspiratie en tips voor je interieur.  

Woonboek-huiszwaluw-feeling-wonen

Heb je deze maand de Feeling Wonen rondslingeren dan kan je er een Woonboek preview in bekijken van maar liefst 10 pagina's. Ze vonden onze foto's zo leuk dat ze er meteen eentje uitkozen voor de cover, en daar zijn we best wel trots op 🙂

Woonboek eva mouton woonblog

Er staan heel wat illustraties in het boek en die werden gemaakt door de fantastische Eva Mouton, bekend van Eva's gedacht in De Standaard en natuurlijk ook van haar eigen boek

Eva mouton woonboek

Het Woonboek zal vanaf 12 oktober te koop zijn in de boekenwinkel! Hoera!