Binnenkijken in een Scandinavisch huis in het centrum van Gent

Voor ons woonboek bezochten we onder andere de leukste interieurwinkels van Gent. De Huiszwaluw is er eentje van en toen we er aan de praat raakten met de eigenares nodigde ze ons uit bij haar thuis. Haar Scandinavisch geïnspireerde woning vonden we zo prachtig dat we het meteen ook een plaatsje gaven in het boek. Hieronder enkele foto's van de keuken en de woonkamer. 

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-09

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-01

Woonboek-interieur-01


Woonboek-interieur-19

Woonboek-interieur-01

Inspiratie genoeg in dit prachtige interieur. We selecteerden enkele spulletjes voor wie zelf deze stijl in huis wil halen 1. Charley Harper ABC's / 2. Vitra Eames Plastic Side Chair /  3. Ferm Living Candlestick Holder / 4. Orla Kiely Mug / 5. House Doctor Owl / 6. Ferm Living Spear Pillow / 7. Tafeltjes van Fer et Dubois / 8. Tripp Trapp stoel van Stokke / 9. Orla Kiely Pillow / 10. Inaluxe Owl poster / 11. AGA Classic fornuis


Woonblog-woonboek