Spulletjes voor de babykamer

Na ons babykamer moodboard zijn we dit weekend beginnen zoeken naar concrete spulletjes. En dat was niet zo makkelijk want wanneer je een babywinkel binnenstapt word je overdonderd door schreeuwerige kitch en meligheid. We krijgen een meisje en zowat 99% van de meisjesspullen zijn in het roze, en liefst zo fel mogelijk. We beslisten dan ook al snel om voor neutraal te gaan. Er is maar één iets waar we niet in kunnen beslissen en dat is het behang. Wat zouden jullie kiezen, het lichtblauwe harlekijnbehang of de gele boompjes?

Babykamer-inspiratieInspiratie-babykamer

1. Hanna Teddy Bear van Steiff / 2. Moth Lamp van Studio Snowpuppe / 3. Harlequin Wallpaper van Ferm Living / 4. Wiegdeken van Koeka / 5. Nachtlampje konijn / 6. Sleepi van Stokke / 7. Little Remix deken van Ferm Living / 8. Aqua Blue Tripp Trapp van Stokke / 9. Dotty Wallpaper van Ferm Living / 10. Happy Whales Mobile van Flensted / 11. Ovo High Chair van Micune / 12. Cloud Coat Hangers / 13. Black Melange Xplory van Stokke / 14. Wiegdekentje / 15. Bombol Bamboo Bouncer