Op zoek naar een nieuwe zetel

Dit is onze zetel:

Zetel

Ik kocht hem vlak na mijn afstuderen bij de Weba in Gent en eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat hij het zo lang zou uithouden. Maar na een paar verhuizen en vele jaren dienst is het toch wel eens tijd dat we uitkijken naar iets nieuws. Liefst een modulaire combinatie zoals we nu hebben zodat we hem in de toekomst nog in andere ruimtes en opstellingen kunnen gebruiken. De kleur wel best in een iets lichtere en een natuurlijkere tint want deze vinden we echt niet mooi meer.

We hebben al eens nagedacht en er zitten al een paar favorieten in ons hoofd waarover ik deze week een blogpost maak. Maar als jullie tips of suggesties hebben voor de perfecte zetel, zowel van zitcomfort als uitzicht, dan horen we het graag. Ah ja, liefst babykwijl en kattenkots proof 🙂