De woonboeken vliegen de deur uit!

In de eerste week vertrokken er meer dan 2000 woonboeken uit de uitgeverij! WOW!! Een superdikke merci aan iedereen die er eentje in huis heeft gehaald. We verschenen afgelopen week ook in een hele hoop kranten en magazines en De Morgen riep het woonboek zelfs uit tot 'de nieuwe interieurbijbel', jawadde!

WOONBOEK-instagram-1

Wat we ook superleuk vinden is dat we het woonboek vaak tegenkomen op Instagram. Daarom hebben we nu net beslist om eind dit jaar een dikke give away te verloten onder iedereen die hem gepost heeft met #woonboek (want anders vinden we je foto niet terug). Wat we weggeven daar gaan we nog eens over nadenken, als er merken zijn die dit lezen mogen ze altijd komen aankloppen, hoe vetter de give away hoe beter :) 


Woonboek-instagram-2

Voor wie er nog eentje wil kopen: nu zaterdag (26/10) signeren we in de Standaard Boekhandel in Antwerpen van 15 tot 16 uur. We hopen echt dat er iemand komt opdagen en niet alleen onze mama's…