DIY: Maak kapstokjes van takken

Breng een beetje natuur in huis met deze supersimpele diy. Maak zelf mooie kapstokjes voor geen geld met enkele takken uit je tuin. 

Woonblog

Wat heb je nodig? Takken uiteraard. Welke boomsoort of dikte bepaal je zelf. Een zaag om je takken in mooie stukjes te verzagen. Een houtmoer en vijzen die langs de ene kant schroefdraad hebben om in de houtmoer te passen, en langs de andere kant in de muur kunnen gevezen worden. Een boor om een gat in de tak te boren ter grootte van de houtmoeropening. En muurpluggen om de kapstokjes mooi op je muur te kunnen bevestigen.

Diy woonblog

Hoe begin je eraan? Haal een tak uit je tuin en zaag die in stukjes van enkele centimeters. Boor langs een kant een gaatje tot halfweg de tak. Sla daarin een houtmoer. Koop vijzen in de doe-het-zelf zaak die langs een kant in de moer passen en langs de andere kant in een plug. Boor een gaatje in je muur, steek de plug erin en vijs de tak in je muur. Zo simpel is het!

Woonblog diy project

Woonblog diy

Woonblog-diy