GIVE AWAY: Vitra Panton Junior + 15% korting op de VITRA kids collectie

Goed nieuws voor wie net als wij druk in de weer zijn met het inrichten van de kinderkamer want deze maand geeft Vitra's webwinkel Designcollectors 15% korting op de hele kids collectie. Daarenboven mogen we een Panton Junior stoel weggeven!

UPDATE: Het was een harde strijd want er waren maar liefst 418 deelnemers waaruit een onschuldige hand, zijnde die van mezelf, de winnaar trok. Of liever de winnares want de Panton Junior gaat naar… tromgeroffel… Marloes Veeckman! Een dikke proficiat en superveel plezier ermee!

Designcollectors

De Panton Junior stond al een tijdje bij onze favorieten. We kwamen hem tijdens het fotograferen van ons woonboek vaak tegen in kinderkamertjes en terecht want hij kan gerust tegen een stootje en wordt naast zijn functie als stoel vaak als allround speelobject ingezet.Vitra-panton-junior-07

Hoe kan je hem winnen? Ga naar woonblog op Facebook, like de Panton Junior post en zeg meteen ook even welke kleur je wil, zo simpel is het. Je kan kiezen tussen white, classic red, tangerine, light pink, light blue of dark lime. Hieronder staan ze mooi op een rijtje. Meedoen kan tot en met woensdag 13/11/2013 om middernacht. Veel succes iedereen!

Designcollectors

Vitra-panton-junior-08

Tot 6 December (Sinterklaas jaja) geeft Designcolllectors op de Panton Junior en de hele Vitra kids collectie 15% korting. De moeite waard om even te bekijken ook al heb je geen kinderen want er zit heel wat moois tussen dat ook in een kinderloos interieur past zoals de Hang It All van Charles & Ray Eames, de Uten Silo van Dorothee Becker en de Ball Clock van George Nelson. Hieronder enkele van onze favorieten, het volledige aanbod kan je hier zien.

Designcollectors