GIVE AWAY: 3 Method Detox Kits + 10% korting op BigGreenSmile

Jullie stuurden ons heel wat fijne reacties en tips op onze kuiskast post. Super, echt leuk! Meer nog, gisteren vielen de groene jongens en meisjes van biggreensmile.nl even van hun stoel toen hun ecowebshop overspoeld werd door iedereen die op zoek was naar Method producten. Dat de Method handzeep hun best verkochte item van de week is zegt genoeg. 

UPDATE: Wow we zijn blij dat jullie zo masaal interesse hebben in ecologische kuisproducten. Er waren weer heeeeel veel reacties waar we zonder te kijken drie mensen hebben uitgepikt. Een dikke proficiat aan Eva Cools, Melanie goethals en Kathy De Loose en superveel poetsplezier met de Method Detox Kit!

Method handzeep

Om ons en vooral jullie te bedanken geven ze daarom met plezier 10% korting op hun hele assortiment tot 1/1/2014! Gewoon de kortingscode 10WOONBLOG gebruiken bij het afrekenen.

 

Big-green-smile-kortingscode

 

Daar blijft het niet bij want we mogen aan jullie ook nog eens 3 Detox Kits van Method weggeven!

Method-detox-kit-give-away

In de Method Detox kit zit: Allesreiniger Pink Grapefruit, Vloeibaar Wasmiddel Fresh Air, Vloerreiniger met Citroen & Gember, Afwasmiddel Clementine, Badkamerreiniger, Glasreiniger Munt en Handzeep Lavendel. Method-detox-kitWe gaan er niet te moeilijk over doen om er kans op te maken, gewoon deze post liken (door op de Facebook Like knop hieronder te klikken) en een reactie plaatsen onder deze post waarin je deze zin aanvult "het eerste wat ik zal poetsen is…". Vergeet ook niet je emailadres in te vullen, enkel wij kunnen het zien en dat is nodig om de winnaars te mailen. Meedoen kan tot zondagavond om middernacht (24/11/13). Veel succes!!