Designklassiekers kerstshoppen in de webshop van ‘t Casteelken

Designwinkel 't Casteelken heeft deze maand een webshop geopend voor alle pakjesjagers die een origineel designcadeau willen geven voor kerst. We namen er een kijkje in en selecteerden er onze favoriete items, waaronder uiteraard veel kinderspulletjes waarnaar we momenteel op zoek zijn zoals het kleurrijke bolletjestapijt 'Pinnochio' van Hay of de prachtige Nijntje lamp.

1. Geo Thermos Normann / 2. Panton Junior Wit/ 3. Klokradio Lexon / 4. Wandklok Normann / 5. Edison Fatboy / 6. Bijzettafel Don't Leave Me Hay / 7. Housebird Charles + Ray Eames voor Vitra / 8. Tapijt Pinnochio Hay / 9. Organiser Royal VKB / 10. Pedaalemmer 41 VIPP / 11. Puzzle Dinner Tray / 12. Lamp Nijntje / 13. Elephant Charles + Ray Eames voor Vitra

Casteelken-webshop

 

Casteelken